Instagram Whatsapp Facebook


Düğün Fotoğrafcısı İzmir

İzmir Düğün Hikayesi

Alaçatı Fotoğrafcısı

Çiftlerimizin Hakan Özfatura Hakkında Yorumları

Çiftlerimizin Hakan Özfatura Hakkında Yorumları

2015 hızlı ve keyifli ...

2015 hızlı ve keyifli geçti, sağolsunlar çiftlerimizde benim hakkında size fikir vermek amaçıyla yorumlar yaptılar. Düğün.com profil sayfamızdan 5 yorumu sizinle paylaşıyorum. Düğün Fotoğrafcısı ve İzmirli Hakan Özfatura olarak Tüm gelinlerimizin 8 mart dünya kadınlar gününü kutlarım. İyiki varsınız..




Ayçin ve Tuna

Hayatımızın sonuna kadar bıkmadan usanmadan aşkla bakacağım ölümsüz en güzel anılarımız...Düğün resimlerimiz...Tekirdağdan hiç düşünmeden çalışmalarına bakarak gittiğimiz bu firma bize istediğimizin daha çok üstünde ve harika ve eğlenceli bir hizmet verdi...Her gelin damat güzel olabilir ama kalıcı olan O harika resimlerdir..Teşekkür ediyorum kendisine her resimlerimize baktığımda..Umarım daha nice insanların mutluluğunu ölümsüz anılara taşır.



Handan ve Ömer

Çekim çok eğlenceli ve rahat geçti..çekim anındaki fotoları gördüğümde bayıldım..seçilen mekanlar fotolar enfes ti. Son kısım olan albüm elimize aldığımızda ise Hakan Özfatura yı seçerek ne kadar doğru bir karar verdiğimizi anladık. Çok teşekkürler Hakan Özfatura...



Alexis ve Cengizhan

Düğün fotoğraflarımızı Hakan Özfatura videomuzuda Murat Akar düzenledi. Düğünden önce Hakan ve Murat ile neler istediğimizi (naturel, çok abartı pozlar değil gibi) ve günün olaylarının sıralanışını konuştuk. Düğün gününün sabahında Hakan ve Murat Otele geldiler Gelin ve Nedimelerin düğünden önce hazırlanırken fotoğraflarını çekmek için. Amerikan tarzı seramoni yapıldı ve benim için Cengizhan’ın kıyafetimi seramoni öncesine kadar görmemesi çok önemliydi ( kıyafet ve herşey damattan gizleniyordu), yani seramoniye kadar beraber fotoğraf çekilmedik. Seramoniden sonra misafirlerimiz kokteyl alanında eğleniyorlarken ilk fotoğrafımızı çekildik. Hakan tarafından çekilen çok güzel fotoğraflardan dolayı çok mutluyduk ve Murat tarafından yapılan arkadaşlarımızın ve ailelerimizin bizim hakkımızda konuşurken çektiği video düğünümüzden çok özel bir hatıraydı.



Pınar ve Arif

Kesinlikle her anından cok keyif aldık cekimimizden her bir kare icimize sindi️ Bir dünya fotografın icinden albümü hazırlamakta cok zorlandık her biribirinden güzeldi. Tüm arkadaslarımıza tavsiye ediyoruz tekrar tesekkürler hersey harika oldu️..



Betül ve Kamil

Acaba yağmur yağar mı endişesiyle Alaçatı yollarında birçok alternatif sunmasıyla zaten o günün çok güzel geçeceğini tahmin etmiştik. Fotoğraflarımızın bu denli doğal ve güzel olabileceğini düşünmezken en güzel anlarımızdan birini bu kadar güzel yansıtan, stresli bir o kadar da eğlenceli bir sürecin en eğlenceli kısımlarını ölümsüz hale getiren Hakan Bey'e çok teşekkür ederiz.

Yazan / Autor Hakan Özfatura / Düğün Fotoğrafıcı İzmir
/ 1549

INSTAGRAM DA BENI TAKIP EDIN


Portfolyo

Fine Art I

Fine Art I

Göster
Dream Catcher

Dream Catcher

Göster
MUKK Collection

MUKK Collection

Göster
Life is Beautiful

Life is Beautiful

Göster
Summer Tone

Summer Tone

Göster