Instagram Whatsapp Facebook


Düğün Fotoğrafcısı İzmir

İzmir Düğün Hikayesi

Alaçatı Fotoğrafcısı

Bodrum Düğün Hikayesi

Bodrum Düğün Hikayesi

Bodrum da güzel bir ...

Bodrum da güzel bir sahil kasabası, ipek gibi bir kumsal, sevdiklerin yanında ve delicesine aşk !


Burcu ve Jerome çifti yazın en unutulmaz düğünlerinden birini gerçekleştirdi …

Öğlen saatlerinde havuz keyfiyle başladı her şey, çift arkadaşlarıyla büyük gün öncesi havuzda stres attılar.
Gelinlerin işleri uzun, Burcu arkadaşlarından izin alarak Avantgarde Hotel deki odalarına çekilerek kendisi için hazır bekleyen makyaj, kuaför ve fotoğraf&video (elbette bu biz oluyoruz) ekipleriyle buluşarak gün hakkında kısa bir brif yaptı. Sonrasında makyöz gelinimizi makyaja aldı. Makyaj sırasın da baş nedimesi ve dj ile müzikler hakkında fikir alışverişinde bulundular. Bizde gelinle ara ara sohbet ederek heyecanına ortak oluyorduk.


Makyaj ve Saç hazır


Bodrum Düğün Hikayesi - Makyaj
Şimdi sahne bizde…
Dış mekan için sadece 1 saat zamanımız var, bu zamanı en verimli şekilde ve güzel geçirebilmek için planlamamızı yapıyoruz ve çekim başlıyor. Jerome Fransız vatandaşı Burcu dan biraz daha heyecanlı, farklı bir ülke, düğün ve bodrum sıcağı derken biraz afallıyor ama yakışıklığıyla durumu güzel kurtarıyor.Gelinimiz Burcu ise çok sempatik ve aşk dolu.. Bakışları, duruşları ve güzelliğiyle sanki bu 1 saatlik fotoğraf çekimi için yaratılmış. O kadar fazla poz ve duruş sergiliyor ki çekimin hiç bitmesini istemiyoruz. Kısa zamanda harika bir çekim gerçekleştirerek çiftimizi dinlenmeye gönderiyoruz.

Bodrum Düğün Hikayesi - Gelini İlk Görüş

Düğün Hikayesi Fotoğraf Detay Çekimleri


Bodrum Düğün Hikayesi - Fotoğraf
Tabi bizim işimiz son sürat devam ediyor….

Bodrumun en iyi düğün organizasyonu olan İstisnai Projeler in hazırladığı muhteşem masa ve dekorların detaylarını çekmeye başlıyoruz.. Düğün hediyeleri, Masa detayları ve Çiçekler derken sıra günün en önemli anına geliyor..
Gün batımında eşsiz bodrum manzarasında iskelede nikah seremonisi ..
Bir genç kızın en heyecanlı anı olsa gerek.. Burcu babasının kolunda yavaş adımlarla iskeleye doğru ilerlerken sanki kalbi yerinden çıkacakmış gibi.. Jerome ise hayran hayran burcuyu izliyor. Ve nikah seremonisi başlıyor.. Heyecan, Aşk, Göz yaşları ve Kahkahalarla birlikte 20 dakika rüya gibi geçiyor.

Düğün Seronomisi

Ufak Bir Sır


Gelinlere bir sır vereyim, gelin ve damatların %90 düğün gününü çok ama çok az hatırlar, onlar için rüya gibidir. Albüm ve Video larını izlerken sanki o günü tekrar yaşarlar ve hatırlamaya başlarlar..


İlk Dans ve İlk Öpücük


Ä°lk Dans
Hayal edin… Misafirler yerleri almış, Ilık bir bodrum akşamı.. Dostlarınız ve Sevdikleriniz birbiriyle sohbet ediyorlar, ordövr tabağindan küçük lokmalar ve buz gibi rakılarından bir yudum alıyorlar. Veee Burcu ve Jerome sahne alıyor… Hazırladıkları romantik bir şarkıyla sahneye giriş yapıyorlar.. Estetik ve aşk dolu bir dans…. Dans sonunda herkes neşe ile çiftimizi alkışlıyor, burcu ve jerome ise aşk ile öpüşüyorlar..



Yemekler, Danslar, Fotoğraf Çekimleri, Selfiler, Pasta ve Çiçek atma merasiminden sonra gün tamamlanıyor… Mu acaba :) Sırada sabaha kadar sürecek after party başlıyor.. Sabaha karşı herkes denize giriyor ve çılgınca dans ediyorlar.. Gün doğumuyle birlikte herkes bir yerde uyuya kalıyor…
Düğün fotoğrafcısı olarak çiftlerin en güzel onlarına şahit olmak bize önemli tecrübeler ve farklı hisler yaşatıyor.. Onlarla gülüyor ve bazen de ağlamamak için kendimizi zor tutuyoruz.


Bodrum Düğün Hikayesi ni Burcu & Jerome başlıgıyla altaki linkten bakabilirsiniz..
https://hakanozfatura.com/dugun-hikayeleri/burcu-jerome-bodrum-dugun-hikayesi.html


Tüm Gelin ve Damatlarımıza Teşekkür ederim.



Lokasyon : Bodrum
Hotel : Avantgarde Bodrum
Organizasyon : Ä°stisnai Projeler / bodrumdugunorganizasyon.com
Fotoğraf : Hakan Özfatura
Video : Murat Akar / Karton Film

/ 1953

INSTAGRAM DA BENI TAKIP EDIN


Portfolyo

Fine Art I

Fine Art I

Göster
Dream Catcher

Dream Catcher

Göster
MUKK Collection

MUKK Collection

Göster
Life is Beautiful

Life is Beautiful

Göster
Summer Tone

Summer Tone

Göster